HEADSETS VOOR JOUW IDEALE (HYBRIDE) WERKPLEK

Benieuwd naar de beste headset voor jouw ideale werkplek? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Ja, ik wil contact opnemen

ONTDEK DE EARBUDS VAN LOGITECH

Een goede headset, welke voorzien is van Active Noise Canceling en ruisonderdrukking is belangrijker dan ooit nu we overal werken. Geluidsoverlast in de call moet te allen tijde voorkomen worden! Naast de bestaande Logitech Zone headsets is de Logitech Zone headset familie uitgebreid met 2 type earbuds: True Wireless & Wired Earbuds.

NIEUW: ZONE TRUE WIRELESS EARBUDS

Blijf geconcentreerd en in je eigen comfortzone met Zone True Wireless Earbuds. De gecertificeerde ruisonderdrukkende microfoon, adaptieve hybride ANC en meeslepende audio zijn ideaal voor videovergaderingen. Gelijktijdige verbinding van computer en smartphone: door de geavanceerde multipoint-technologie is het gemakkelijk om tussen twee actieve geluidsbronnen om te schakelen, zodat je nooit meer een gesprek hoeft te missen.

Batterijduur voor de hele dag

Eenvoudig draadloos opladen

Van je werk naar je work-out

Ontworpen voor duurzaamheid

Adaptive Hybrid ANC blokkeert storende geluiden, terwijl de transparantie modus handig is om geluiden van buitenaf te horen zonder de oordopjes uit te doen. De grote drivers van 12 mm leveren een vol geluid.

Verbind Zone True Wireless Earbuds met eeb USB ontvanger met je computer én met je smartphone - tegelijkertijd! De geavanceerde multipoint-technologie maakt het eenvoudig om te schakelen tussen twee actieve geluidsbronnen zodat je nooit meer een gesprek hoeft te missen.

Oren zijn er in alle soorten en maten. Zone True Wireless Earbuds worden geleverd met verwijderbare oorgels in drie maten. Zo kies jij de perfecte pasvorm voor comfort en het beste geluid!

NIEUW: ZONE WIRED EARBUDS

Klink op je best en zie er goed uit tijdens videogesprekken met Zone Wired Earbuds. Gecertificeerde geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon technologie registreert duidelijk elk woord om vergaderingen beter te laten verlopen, terwijl het eersteklas geluid helpt om hoge prestaties te leveren, waar u ook werkt. Maak verbinding met een smartphone*, tablet* of computer door het gemak en de betrouwbaarheid van plug-and-play.

*Controleer de apparaat specificaties om compatibiliteit te verifiëren.

Gemakkelijk op 
te bergen

Magnetisch
 opgeruimd

Ontworpen voor duurzaamheid

Geniet elke keer weer van plug-and-play eenvoud en betrouwbaarheid, of je hem nu via de meegeleverd 3,5mm-aansluiting, USB-A2 of USB-C aansluit op een telefoon, tablet of computer.

Elk oor is uniek. Daarom worden Zone Wired Earbuds geleverd met oorgels in vier maten. Zo kun jij de perfecte pasvorm kiezen en genieten van optimaal comfort en het beste geluid!

Creëer je eigen zone waarin je professionele telefoontjes kunt plegen of naar muziek kunt luisteren. Geniet van helder geluid met minder vervorming en een optimaal volume terwijl de stemhelderheid optimaal is. Geluidslekken worden geminimaliseerd door de in-ear oordopjes.

ZONE WIRED

De Zone Wired is ontworpen met royale drivers van 40 mm om uw oren van puur geluk te voorzien. De diepe bas, heldere hoge frequenties en ongelooflijk lage vervorming creëren een aangenaam totaalgeluid, of u nu een videogesprek voert, naar muziek luistert of tussen de twee heen en weer gaat.

De Zone Wired is beschikbaar in een UC én Microsoft Teams variant.

ZONE WIRELESS

Geef vorm aan je akoestische omgeving met Zone Wireless, de Bluetooth-headset die is ontworpen om jou te helpen bij het communiceren, samenwerken en concentreren op drukke werkplekken. Met de Zone Wireless Plus kun je tot zes draadloze Logitech Unifying™-randapparaten verbinden via één ontvanger.

De Zone Wireless is beschikbaar in een UC én Microsoft Teams variant.

ZONE WIRED EARBUDS

Klink op je best en zie er goed uit tijdens videogesprekken met Zone Wired Earbuds. Gecertificeerde geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon technologie registreert duidelijk elk woord om vergaderingen beter te laten verlopen, terwijl het eersteklas geluid helpt om hoge prestaties te leveren, waar je ook werkt.

De Zone Wired Earbuds zijn beschikbaar in een UC én Microsoft Teams variant.

ZONE TRUE WIRELESS EARBUDS

Blijf geconcentreerd en in uw comfortzone met Zone True Wireless Earbuds. De gecertificeerde ruisonderdrukkende microfoon, adaptieve hybride ANC en meeslepende audio zijn ideaal voor videovergaderingen. Gelijktijdige verbinding van uw computer en smartphone: door de geavanceerde multipoint-technologie is het gemakkelijk om tussen twee actieve geluidsbronnen om te schakelen, zodat u nooit meer een gesprek hoeft te missen.

De Zone True Wireless Earbuds zijn beschikbaar in een UC én Microsoft Teams variant.

Contact

Meer weten over de Logitech Zone Family?

Vul het formulier in en onze expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

MultIT Automatisering

Pastoor Velzeboerstraat 2 1756 AW

't Zand

[email protected]

0224591305

www.multit.nl