DE THUISWERKSUPERHELD

Een alles-in-één dockingstation met knoppen voor vergaderingen en een speakerphone

Ontdek de Logi Dock

VERBIND ALLES MET DEZE
ALLES-IN-ÉÉN DOCKING STATION

De thuiswerkplek moet net zo prettig als de werkplek op kantoor. Logi Dock is een alles-in-één dockingstation dat de inrichting van het thuiskantoor eenvoudiger maakt en thuiswerkers helpt productiever te werken.

Logi Dock is gecertificeerd voor toonaangevende videoconferentieplatforms en eenvoudig te installeren. Het verbindt alles in één opgeruimde unit die de behoefte aan extra randapparatuur vervangt en een wirwar aan kabels en draden elimineert.

dock dock

RUIMT JE BUREAU OP

Vrijuit werken. Logi Dock kan tot vijf USB-randapparaten en twee monitoren verbinden en opladen, vervangt onnodige opladers en stroomkabels en verwijdert rommel op je bureau. Of je nu een Mac, pc of Chromebook™1 gebruikt, Logi Dock stroomlijnt je thuiskantoor zodat je productiever kunt werken.

VOLLEDIGE CONTROLE OVER JE VERGADERINGEN

Profiteer van Logi Dock's kalenderintegratie2Logi Tune desktop-app vereist voor kalenderintegratie, die Office 365 en Google Calendar ondersteunt. om direct aan een vergadering deel te nemen door simpelweg op een knop te drukken.

Druk op de dempknop om je eigen audio snel aan of uit te zetten. Gebruik de volumeknoppen om de luidspreker harder of zachter te zetten.

Druk op Logi Dock's videoknop om je eigen camera direct aan of uit te zetten.

Contact opnemen

KLAAR VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Logi Dock is compatibel met Microsoft Teams®, Google Meet™, Google Voice™ en Zoom®. Het is ook compatibel met gangbare beltoepassingen op vrijwel alle platforms en besturingssystemen binnen jouw IT-ecosysteem. En omdat werknemers het eenvoudig kunnen installeren, kun je Logi Dock met vertrouwen inzetten voor je hybride personeel op afstand.

BEHEER OP AFSTAND MET SYNC

Logitech Sync biedt een veilige en schaalbare aanpak om Logitech-apparaten op afstand te beheren, van persoonlijke samenwerking tot oplossingen voor vergaderruimtes.

Met Sync kunnen IT-beheerders firmware bijwerken, bepaalde functies in- of uitschakelen en problemen oplossen. Sync ondersteunt bedrijfsbrede video-opstellingen terwijl het aantal bezoeken op locatie wordt verminderd.

MEER INFORMATIE OVER SYNC

BENIEUWD OF DE
LOGI DOCK IETS
VOOR JOU IS?

Ben je benieuwd of de Logi Dock iets voor jou of jouw collega’s is? Vul dan het formulier hiernaast aan.

MultIT Automatisering

Pastoor Velzeboerstraat 2 1756 AW

't Zand

[email protected]

0224591305

www.multit.nl